Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Μήνυμα του Υποψήφιου Δημάρχου Αλιάρτου κ. Ντασιώτη Γεωργίου





Αγαπητές συμπολίτισσες - Αγαπητοί συμπολίτες του Καλλικράτειου Δήμου


Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω  όλες και όλους για την θετική ανταπόκρισή σας απέναντι στην παράταξή μας την «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών».


Η καθαρότητα των θέσεων μας, η φερεγγυότητα των προσώπων του ψηφοδελτίων μας, οι ρηξικέλευθες πρωτοβουλίες μας, ο πολιτισμένος και  ευγενικός αγώνας ,μας κατέστησαν πρώτη δύναμη στον δήμο και μια ανάσα από την οριστική νίκη.


Αυτό είναι νίκη δική σας. Γιατί αγνοήσατε τις Κασσάνδρες της παραπληροφόρησης, την λάσπη ,αλλά και τον επικίνδυνο τοπικισμό και δώσατε ώθηση σε νέες ιδέες και νέα πρόσωπα να δοκιμαστούν στα κοινά.


Σας ευχαριστούμε θερμά και σας καλούμε και την ερχόμενη Κυριακή να σταθείτε δίπλα μας ,να υπερψηφίσετε τον συνδυασμό μας και να δώσετε την νίκη σε ότι πιο αγνό υπάρχει  στην πολιτική  σκηνή του τόπου μας.


Θα είναι η πρώτη φορά που εσείς θα έχετε επιλέξει τον δήμαρχο, χωρίς κομματικά χρίσματα και δεσμεύσεις. Έναν Δήμαρχο με απευθείας εντολή από τους πολίτες πανίσχυρο για την τετραετία που έρχεται.


Μαζί θα πανηγυρίσουμε  την επιτυχία, η οποία θα ανήκει σε όλους. Την επόμενη ημέρα δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, αλλά πολίτες που αγωνιούν για τον τόπο τους.
                                
Σας ευχαριστώ


Αγαπητέ Γιώργο Ντασιώτη,

Νομίζω ότι παρόλη την ένταση της εβδομάδας που θα έχεις, πρέπει να αρχίσεις να γράφεις το νικητήριο μήνυμα της Δευτέρας.

Όσο για την διαπίστωση σου ότι θα είσαι -εκ του τρόπου της επιλογής σου- πανίσχυρος, πιστεύω ότι θα είσαι τόσο ισχυρός  όσο πιο πολλούς από εμάς ενεργοποιήσεις στην υλοποίηση των όσων έχεις ανακοινώσει.

Καλή επιτυχία!

3 σχόλια:

  1. Ας μην προτρέχουμε των εκλογών. Οι Θεσπιείς έχουν χορτάσει από δήθεν σωτήρες. Μακάρι ο επόμενος δήμαρχος του Δήμου Αλιάρτου να ενδιαφερθεί περισσότερο για τις Θεσπιές απ' ότι ο τέως δήμαρχος Θεσπιέων. Αναμένουμε το αποτέλεσμα της κάλπης της ερχόμενης Κυριακής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Θεσπιείς δυστυχώς δεν είχαν σωτήρες αλλά τρωκτικά που τα έβγαλαν πρώτα σε σταυρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ.ΒΙΤΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ http://aliartos.net/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διάφορα