Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010 : ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΡΩΤΟΥΝ



Απο το ΒΗΜΑ ΑΛΙΑΡΤΟΥ πήρα το παρακάτω μήνυμα:

Από σήμερα και μέχρι την ερχόμενη Κυριακή στις 22:00 το βράδυ, έχουν οι αναγνώστες μας την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματά τους στους συνδυασμούς του κ. Βίτση και της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών.

Τα ερωτήματα μπορείτε να τα στείλετε στο Βήμα Αλιάρτου με τρεις τρόπους:

1.  Μέσω του προγράμματος αλληλογραφίας που χρησιμοποιείται πατώντας στον   παρακάτω σύνδεσμο:

2.  Συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα που έχουμε δημιουργήσει και θα βρείτε  εδώ:
(Στη συγκεκριμένη φόρμα δεν φαίνεται ο αποστολέας(όπως ακριβώς συμβαίνει με τα σχόλια), αν δεν έχει συμπληρώσει στο συγκεκριμένο πεδίο το email του. Η συμπλήρωση του ονόματος και του email είναι προαιρετικά)

3.   Γράφοντας το σχόλιο-ερώτημα σε αυτή την ανάρτηση
(Σχόλιο που απαντά σε άλλο σχόλιο θα διαγράφεται αυτομάτως)


Ενδιαφέρουσα και αξιέπαινη πρωτοβουλία που δείχνει για τις δυνατότητες που δίνει η τεχνολογία στην επικοινωνία.

Επί της ουσίας όμως είμαι πολύ απαισιόδοξος διότι, στην καλύτερη περίπτωση, τι να πρωτορωτήσει κανείς και από πού να αρχίσει.

Θα βοηθούσε πολύ το αν . . . είχαμε εικόνα για το τι λένε οι πολιτικοί σχηματισμοί που θα εμφανιστούν μέχρι τις εκλογές. Αφήστε που ακόμα δεν ξέρουμε για το ποιοί είναι τελικά οι πολιτικοί σχηματισμοί, τα πρόσωπα και οι ιδέες τους.

Με αυτά κατά νου, προτείνω η διαδικασία αυτή να επαναληφθεί όταν διαμορφωθούν και κοινοποιηθούν και σε εμάς οι πληροφορίες για τους διεκδικητές της Δημοτικής εξουσίας.

Με την ευκαιρία ας πω και για το σημείωμα του Sou Lee, το άκρως καυστικό, ρεαλιστικό έως απελπισίας και εντέλει αντιφατικό.

Ως γνήσιος καλλιτέχνης έχει ευαίσθητες κεραίες και ίσως οσμίζεται καλύτερα τους λύκους που όλοι φοβόμαστε αλλά τελικά όλοι αφηνόμαστε στα δόντια τους από ανία και βαρεμάρα τώρα πια ενώ κάποτε, αρκετά χρόνια πριν,  από αδυναμία. Αναμένω, καθώς πλησιάζει η ώρα της επιλογής μας (ή του φευγιού μας, ανάλογα με τις ορέξεις του ο καθείς) ακόμα πιο ζωντανή και αποκαλυπτική απεικόνιση των απανταχού λύκων.

Όσο για τα πρόβατα νομίζω ότι εννοούμε και οι δύο όλους τους μοιραίους και άβουλους που σε καφενεία και καφετέριες έχουν εύκολη την άποψη περί παντός επιστητού αλλά όταν οι λύκοι φαίνονται στην ράχη, ψάχνουν να βρουν τον τσοπάνη που βαριεστημένος ήδη ακονίζει το μαχαίρι και διαλέγει με το μάτι τα προς σφαγήν ερίφια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διάφορα